Játékszabály

„Play-Doh Játék” elnevezésű promóció

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Módosítva (2018.03.20-án) és (2018.04.27-én)
A módosítások az alábbi pontot érintik (4.). Az érintett pontnál a változás aláhúzással kerül kiemelésre.

 

 1. A játék szervezője:

Az Hasbro Magyarország Kft. (1024 Budapest, Buday László u. 12. I. em.), a továbbiakban: Szervező) „Play-Doh Játék” elnevezéssel promóciót szervez a Hasbro Play-Doh terméket vásárlók számára, a továbbiakban „Játék”. A Játék lebonyolítója az A4C Marketing Kft. (Székhelye: 1092 Budapest, Bakáts tér 2.), a továbbiakban „Lebonyolító”.

 

 1. A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultság:

A Játékban részt vehet minden
– magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, természetes személy, aki

– a Játék időtartama alatt (lásd 3. pont), bármely, Magyarországon található kiskereskedelmi forgalomban kapható, legalább 1db, a Játékban részvevő (lásd 4. pont) promóciós matricával ellátott Hasbro Play-Doh terméket vásárol, majd

– a Játék időtartama alatt az 5. pontban foglalt adatokat (személyes adatok, promóciós kód és a vásárlás adatai) elküldi a Játék weboldalára feltöltve (www.playdohjatek.a4c.hu, a továbbiakban „Weboldal”), a továbbiakban „Pályázat”

a továbbiakban a fentiek együttesen: „Játékos”.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, a Játékban résztvevő kiskereskedelmi egységek, valamint a Lebonyolító alkalmazottai, valamint ezen személyek (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti) közeli hozzátartozói, továbbá minden olyan Játékos, aki a személyes adatok megadásakor nem a valóságnak megfelelő, személyazonosító igazolvánnyal igazolható személynevet és lakcímet ad meg, érvényesen nem vehetnek részt.

Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek.

 

 1. A Játék időtartama:

A Játék 2018. március 15-én kezdődik és 2018. április 30. 24:00-ig tart.
A Szervező az első 500 beküldő garantált nyereményre vonatkozóan a Játékot meghosszabbítja 2018. május 27-ig vagy a készlet erejéig. (A meghosszabbított időszak csak a tableten kívüli nyereményekre vonatkozik!)

A vásárlásoknak és a Pályázatok beérkezésének is a fenti időtartamban kell megtörténniük.

A Játék időtartamától eltérő időben történt vásárlásokkal a Játékban nem lehet részt venni.

Az ezen időszak előtt és után beérkezett Pályázatok érvénytelennek tekintendők.

A Pályázatok beérkezési időpontjának meghatározásául a Játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

 

 1. A Játékban résztvevő termékek és elárusítóhelyek:

Az alábbi táblázatban felsorolt, promóciós matricával ellátott, az alábbiakban felsorolt, Magyarországon található kiskereskedelmi forgalomban kapható Hasbro Play-Doh termékek.
A termékek az Auchan, a REGIO JÁTÉK, a JátékNet.hu, a Galaxy Játékáruházak, a Jatekbolt.hu, a Jatekshop.eu és a Játékvár hálózat elárusító helyein és/vagy online felületein kaphatóak, a promóciós matricával ellátott készlet erejéig és a promóciós időszak végéig.

Cikkszám Terméknév
B9014EU4 PLAY DOH SISTERGŐ TŰZHELY
B9027EU4 PLAY DOH TROLLS NYOMD&FORMÁZZ HAJSZOBRÁSZ
B5520EU4 PLAY DOH DR DRILL ÉS FILL FOGÁSZATA
E0800EU4 PLAY DOH CRANKY, A POLIP
E0102EU4 PLAY DOH KONYHAI SEGÉD
E0373EU4 PLAY DOH DISNEY HERCEGNŐK KIRÁLYI TENGERALATTI ESKÜVŐ
B9013EU4 PLAY DOH TÉSZTA MÁNIA
B3408102 PLAY DOH MINTÁK ÉS ESZKÖZÖK
B1169EU4 PLAY DOH KEZDŐ KÉSZLET
B9324EU4 PLAY DOH PINKIE PIE SÜTI PARTIJA
E0100EU4 PLAY DOH WAVY, A BÁLNA
B5521EU6 PLAY DOH BURGER SÜTÖDE
B3404102 PLAY DOH SZÍNEK ÉS FORMÁK
B3406102 PLAY DOH SZÁMOK

 

 1. A Játékban való részvétel menete:

A Weboldalon a következő adatokat kell a Játékosnak megadnia:

Személyes adatok:

-személyazonosító igazolványában szereplő személynév megadása,

-saját e-mail cím megadása,

-saját e-mail cím megadása újból,

-saját magyarországi telefonszám megadása,

 

Terméken található adatok:

-a promóciós kód (8 karakterből, betűkből és számokból álló kód) megadása. A kód a promóciós matricák belsejében a kaparós felület alatt található.

 

Vásárlását igazoló blokk adatai:

-a vásárláskor kapott nyugtán található NAV Ellenőrző Kódot, (a nyugta utolsó előtti sora, 5 karakter)

-online vásárlás esetén a szállítólevél vagy a Játékos nevére kiállított számla azonosító sorszámát,

-vásárlás dátumát és időpontját.

 

A Játék időtartama alatt a résztvevő promóciós matricával ellátott termékek mindegyikén egyedi kódszám szerepel.

A rendszer ellenőrzi a promóciós matrica egyedi kódjának érvényességét, és amennyiben az nem érvényes, úgy arról hibaüzenetet küld.

Minden Pályázatbeküldésről e-mailben kap értesítést a Játékos.

 

5.1.Általános információk a Játékban történő részvétel menetéről:

Az előírttól eltérő formátumú Pályázatok és blokkok elbírálásának jogát a Szervező fenntartja.

Egy adott promóciós matrica kód kizárólag egy érvényes Pályázatban küldhető be.

Egy Játékos több Pályázattal is részt vehet a Játékban, amennyiben a Játék időtartama alatt többször vásárol, a Játékban részt vevő, promóciós matricával ellátott Hasbro Play-Doh terméket, és egy-egy Pályázatban elküldi az egyes vásárlások megfelelő adatait.

Minden egyes érvényesen beküldött Pályázat egyszeres esélyt jelent a sorsoláson.

Egy Pályázatban csak egy promóciós termék vásárlásának adatai küldhetők be. Azaz ha a Játékos egy blokkon több promóciós terméket is vásárolt, akkor annyiszor töltheti fel ugyanazon blokk adatot, ahány promóció terméket vásárolt igazol a megadott blokk.

Egy IP címről maximum 2 Játékos vehet részt a Játékban érvényesen.

Egy e-mail cím és egy telefonszám csak egy Játékos által adható meg érvényesen.

Egy Játékos a Játék során összesen maximum 10 érvénytelen Pályázatot küldhet be, ezt követően az adott Játékos kizárásra kerül.

A vásárlást igazoló blokk/szállítólevél vagy számla (online vásárlás esetén) és a promóciós matrica eredeti példányát 2018. május 31-ig meg kell őrizni, mert nyertesség esetén az eredeti vásárlási bizonylat és matrica bemutatása szükséges.

A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt.

A Játékban csak olyan vásárlások vehetnek részt, amelyekről a vásárlás során blokk, nyugta, online vásárlás esetén szállítólevél vagy magánszemély nevére kiállított számla került kiállításra.

A Pályázatbeküldést nem szükséges a vásárlás napján megtenni, azonban a sorsoláson csak a legkésőbb 2018. április 30-án, 24 óráig beérkezett Pályázatok vesznek részt.

 

 1. Sorsolás:

500 darab garantált nyeremény

Az első 500 érvényes kódbeküldést végrehajtó Játékos nyereményt nyer, amennyiben megfelel a jelen játékszabályban leírt feltételeknek.

Az adott nyeremények sorszámai a Játékot megelőzően kerültek kisorsolásra, és azok közjegyzői letétbe kerültek.

Az első 500 nyertes a beküldés pillanatában értesül a nyertességéről és további teendőiről (lásd 8.pont) képernyő és email üzenetben is.

Fődíj:

A fődíj sorsolásra 2018. május 7-én, 14 órakor, az A4C Marketing Kft. irodájában 1092. Budapest, Bakáts tér 2. (bejárat a Bakáts u. 5-7. felől), gépi sorsolással, közjegyző jelenlétében, nyilvánosan kerül sor.

A fődíjsorsoláson valamennyi a Játék ideje alatt beérkezett érvényes Pályázat vesz részt.

A nyertesek listája – név és helységnév- a sorsolást és érvényesítést követően a www.playdohjatek.a4c.hu oldalon elérhetővé válik, melyhez a Játékos a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja.

 

 1. Nyeremények, tartaléknyertesek:

7.1 Fődíjak

5 (öt) darab Samsung Galaxy Tab E (9.6″, 3G) Fehér színű.

Stílusos és ergonómikus kialakítás: tökéletesen hordozható. Az elegancia és a bámulatos praktikusság ötvözete. Egyedi, csúszásgátló, textilhatású hátlapja stabil és kényelmes fogást biztosít. Praktikus kamera beállítások: kamerájának továbbfejlesztett funkcióival, mint például az 5 MP-es hátlapi kamerát és a könnyen használható, egy kattintással kezelhető álló- és mozgóképvezérlést használva. Fejlett multitasking: dolgozz egyszerre két alkalmazásban! Osztott képernyős üzemmódba lépve kényelmes a párhuzamos feladatvégzés a 9,6″-os képernyőn.)

A fődíj esetében 10 db tartaléknyertes kerül kisorsolásra

 

7.2 Első 500 beküldő garantált nyeremény

A nyeremények mennyiségi megoszlását a következő:

114 db Páros belépő a Csodák palotájába

Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN Óbudán!
…ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik…

A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi

 

119 db Play-Doh Sistergő Tűzhely

A Play-Doh új Sistergő Tűzhely készletével minden eddiginél szórakoztatóbb játék lesz a főzőcskézés! Készítsd el a hozzávalókat gyurmából, dobd a serpenyőbe, helyezd a tűzhelyre, ami igazi sistergő hangot ad! A készlet tartalmaz egy tűzhelyet, 4 nyomólemezt, 2 serpenyőt, fogót, spatulát, kést, villát és 5db klasszikus tégely gyurmát. A készlet az elemeket nem tartalmazza.

 

50 db Play-Doh funkcionális asztal

Kényelmes, kreatív gyurmázó asztal gyermekeknek lábtartóval. Lépj be a képzelet világába ezzel a praktikus asztallal! A gyerekeknek van helyük gyurmázni, alkotni és a gyurmáikat tárolni. Könnyen tisztítható.

 

112 db Play-Doh Shape N Learn

Tanulj a Play-Dohval! Ebben az új Shape & Learn szettben a számokkal ismerkedhetsz meg.  A gyerekek már kétéves kortól kezdve megismerkedhetnek a számokkal és a számolással. A gyurma formázása pedig elősegíti a finommotorikus mozgás fejlesztését. A készlet tartalmaz 8 db nyomda pecsétet, kétoldalú játszó alátétet, 10 db kártyát, használati utasítást és 3 db mini tégely gyurmát.

 

105 db Play-Doh kártyajáték

Mesés játék a fiatal, kreatív elme fejlesztésére. Illeszd össze a kártyákat és készíts történeteket!

A JÁTÉK CÉLJA: Az első olyan játékos, aki megszabadul az összes kártyájától nyer!
A PLAY-DOH kártyajáték segíti a kicsik képzelőerejének a fejlődését játékos módon.

 

 1. Nyeremények átadása, illetve átvétele:

Az első 500 garantált nyeremény és a fődíjak esetében az átadást megelőzően a Szervező a Lebonyolítón keresztül ellenőrzi a jelen játékszabályban meghatározott feltételek fennállását. A Lebonyolító a Játékos által megadott e-mail címen nyilatkoztatják a Játékosokat, hogy valóban jogosultak a Játékban való részvételre, továbbá egyeztetik a személyes adataikat és e-mailben bekérik a nyertes promóciós kód és az adott vásárlást igazoló blokk másolatát, majd annak beküldését követően egyeztetik a nyereményátadás módját. Ezen adatok, nyilatkozat és nyertes promóciós kód és blokk megküldésére a nyertes Játékosoknak a nyertes képernyőüzenet megjelenésétől számított

– 7 nap, áll rendelkezésre a fődíjak esetében,
– 3 nap, áll rendelkezésre az első 500 garantált nyeremények estében.

Amennyiben az e-mail kiküldés a Lebonyolítók számára egyértelmű módon sikertelen, vagy nem érkezik válasz e-mail a nyertes Játékostól, úgy két alkalommal telefonon is megkísérli elérni a nyertes Játékost.

Az eredeti, nyertes promóciós kódot és a vásárlást igazoló blokkot meg kell őriznie a Játékosnak, mert azt a nyereményátvételkor kell leadnia a Lebonyolító részére.

A Szervező és Lebonyolító jogosult a Játék közben is valamennyi eredeti blokkot és promóciós matricát is bekérni a Játékosoktól, melyeknek a felszólítást követően 7 napon belül be kell érkeznie. Postai cím: A4C Marketing Kft. (1461 Budapest, PF. 71.).

 

A főnyeremények esetében:

Amennyiben a fődíj nyertes valamely okból nem jogosult a nyereményre (pl. érvénytelen promóciós kódfeltöltés vagy nem jogosult Játékos, határidőben be nem mutatott érvényes nyertes blokk és promóciós kód, stb.) úgy a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát és a tartaléknyertes válik nyertessé és kap kiértesítést. A tartaléknyertes is a fent leírtak szerint kerül kiértesítésre.

Az első 500 garantált nyeremények esetében:

Abban az esetben ha az első 500 nyertes részére valamilyen okból nem adható át a nyeremény, úgy automatikusan az 501. Pályázatot beküldő tekintendő nyertesnek és kerül kiértesítésre, illetve validálásra a jelen pontban leírt megfelelően.

Az első 500 garantált nyeremények esetében azok a promóciós kódok, amiket a Lebonyolító fentiekben részletezett okokból elutasított további nyereményekre sem jogosítanak. Az elutasított promóciós kód a Játékból végérvényesen kizártnak tekintendőek.

Általános rendelkezések:

Az értesítések során a telefon vagy internetszolgáltatók tevékenysége vagy mulasztása miatt esetlegesen bekövetkező kárért a Szervező és Lebonyolító nem vállalnak felelősséget.

A Szervezőt és Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli a Játékos által történt téves adatszolgáltatásból, illetve a Játékban használt e-mail postafiók, telefonszám használatának jogosultságából, műszaki-technológiai állapotából adódó vitás ügyekben.

 

A nyertes Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel és Lebonyolítóval annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb az első értesítést követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező és a Lebonyolító felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a hibás vagy nem valós személyi adatokat megadó, nem szabályosan, nem a Játék szellemével összeegyeztethető módon, illetve nem a megengedett eszközökkel résztvevő, és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző Játékosokat időszakosan vagy véglegesen kitiltsa a Játékból, továbbá számukra a nyeremény átadását megtagadni jogosult. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

A nem eredeti, megrongált, sérült, rosszul olvasható promóciós kóddal és vásárlást igazoló blokkal nem lehet részt venni a Játékban és az ezzel pályázó Játékos utólagosan kizárásra kerül. A promóciós matricán és blokkon egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie a pályázatban megadott adatok mindegyikének.

Amennyiben a nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a nyeremény juttatásának kérdésében, illetve a nyertes személyének meghatározásában a Szervező döntése végleges és nem vitatható.

A beküldött Pályázatok/blokkok/promóciós matricák érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

A nyeremények átvétele csak abban az esetben történhet meg, amennyiben a nyertes előzetesen megküldte a nyertes blokkot és a promóciós matricát, annak érvényességét a Lebonyolító a Szervező jóváhagyásával visszaigazolta, valamint személyazonosságát érvényes hivatalos fényképes okmányokkal igazolta.

Az első 500 garantált nyereményeket és a fődíjakat a nyertesek postai kézbesítéssel vagy futár általi kiszállítással kapják meg.

 

 1. Adók és közterhek:

A nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő egyéb adó és járulék megfizetését Szervező vállalja.

A nyeremény átvételével és használatával járó egyéb költségek a nyertest terhelik.

A nyeremény átvételét követően a nyertes további követelést a Szervező felé nem támaszthat.

 

 1. Információ a Játékról:

A hivatalos Játékszabály megtalálható a playdohjatek.a4c.hu oldalon.

A Játék ideje alatt, illetve 2018. május 31-ig a Lebonyolító információs e-mail címet (playdohjatek@a4c.hu) üzemeltet, melyen a megküldött megkeresések munkanapokon kerülnek megválaszolásra.

A Játék TV reklámokban, online hirdetésekben és POS anyagokon kerül meghirdetésre. A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk.

 

 1. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:

Az adatkezelő és a Lebonyolító a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli: a beérkezett Pályázatok alapján rögzítésre kerül a Játékos neve, telefonszáma, e-mail címe, irányítószáma, promóciós kódja, blokk adatai, IP címe.

A nyertes, tartaléknyertes által beküldött, illetve bemutatott érvényes dokumentumok alapján rögzítésre kerül a nyertes neve, lakcíme, valamint a nyeremény átadásához, a kapcsolattartáshoz, és az esetleges adók, más közterhek Szervező általi megfizetéséhez kapcsolódó esetleges további adatok.

A beérkezett Pályázatok alapján szerzett adatok, információk bizalmasak, azokat az adatfeldolgozást végző alvállalkozó cégek, Hasbro Magyarország Kft. (1024 Budapest, Buday László utca 12. I.em.) csak a nyertesekre vonatkozóan, az A4C Marketing Kft. (1092 Budapest, Bakáts tér 2.) és a Get Website Kft. (1095 Budapest, Soroksári út 48. 10.ép. 1/112) dolgozzák fel. Az adatokhoz a sorsolásoknál közreműködő közjegyző (Dr. Gáspár Edina Közjegyző Iroda 1095 Budapest, Boráros tér 7. (Duna ház), 3. lépcsőház V. em. 11.) is hozzáfér.

Jelen Játék adatkezelője a Hasbro Magyarország Kft. (1024 Budapest, Buday László utca 12. I.em.)

A Játékban résztvevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:

 1. az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a Pályázat(ok) beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg,
 2. adatkezelő a Játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit díjmentesen használja fel a Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára, a nyertes Játékos nevét és lakhelyének közigazgatási megnevezését nyilvánosságra hozhatja a Játék oldalán legkésőbb 2018. május 31-ig,
 3. minden további a Játékban történő részvétel során megszerzett személyes adatot az adatkezelő és Lebonyolító a Játék lezárását követően, de legkésőbb 2018. május 31-éig megsemmisítenek, azok marketing célokra nem kerülnek felhasználásra. Az adatkezelő a nyertesek Pályázat beküldésekor megadott adatait, valamint a nyeremények kisorsolásával és átvételével kapcsolatos adatokat 2026. december 31-ig őrzi meg.
 4. a nyeremény átvételével külön nyilatkozat aláírásával és visszavonhatatlanul vállalja a részvételt és együttműködést a Játékot népszerűsítő, illetve a nyereménnyel kapcsolatos reklám és egyéb marketing anyagok elkészítése során. Ebbe beletartozik a Játékkal és a nyereménnyel kapcsolatos fényképek, illetve filmfelvételek készítése, valamint azok közzététele a Játékkal kapcsolatos reklám anyagokban.

Az adatkezelő a Játékosok személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám) addig kezelik, míg az adatkezelés célja megszűnik, vagy az adatalany az adatkezelőhöz címzetten a megadott hozzájárulását vissza nem vonja.

A Játékos az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Info. tv.) meghatározott módon és esetekben a Hasbro Magyarország Kft. (1024 Budapest, Buday László utca 12. I.em.) postacímére küldött nyilatkozattal tiltakozhat az adatkezeléssel szemben, illetőleg a borítékon „Play-Doh Játék- adatvédelmi kérelem” megjelöléssel, kérelmezheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, zárolását, illetőleg a kezelt személyes adatairól az Info. törvényben foglaltaknak megfelelően tájékoztatást kérhet.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Hasbro Magyarország Kft. szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az Info törvény tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni vagy módosítani kívánják adataikat az adatbázisban, ezt korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen kérhetik a Játék ideje alatt az playdohjatek@a4c.hu e-mail címen, adattörlés tárggyal. A Játékos tudomásul veszi, hogy adatainak a Játék időtartama alatti törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Az adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

A Játék webszervere nem használ cookie-kat.

A Játékos az Info. tv. valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.

A Lebonyolító a jelen Játékszabály szerinti adatkezelést Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentette.

 

 1. Egyebek:

A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk. A Játék kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Szervező, sem a Lebonyolító, sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.

A Játékban vállalkozások, cégek nem vehetnek részt!

A nyeremények készpénzre át nem válthatók és át nem ruházhatók.

Az előírttól eltérő formátumú Pályázatok és vásárlási bizonylatok/promóciós matricák elbírálásának jogát a Szervező fenntartja.

A Játék levelező szervere által elküldött valamennyi e-mail üzenetet kézbesítettnek kell tekinteni.

A Szervező és a Játék lebonyolításában résztvevő cégek a nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét a vonatkozó jogszabályi keretek között a nyeremény forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező és a Játék lebonyolításában résztvevő cégek nem vállalnak felelősséget.

A Játékban a Játékosnak olyan e-mail címet és telefonszámot kell használnia, illetve megadnia, amin a Játék ideje alatt értesíthető nyertességéről, és a nyeremény átvétele érdekében szükséges további teendőiről. Ezen felelősség a Játékosé, ebből fakadó problémákért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A Szervező nem ajánlja a Játékban való részvételt harmadik személy által tulajdonolt telefonszám és e-mail cím megadásával. Amennyiben nem saját maga által regisztrált, tulajdonolt telefonszámot vagy e-mail címet vesz igénybe a Játékos, a Játék kezdete előtt kérje a jogosult hozzájárulását. A Játékkal kapcsolatos telefon és e-mail használat jogosultságából fakadó esetleges károkkal vagy vitákkal kapcsolatban Szervező, valamint a megbízásából eljáró ügynökség mindennemű felelősségét teljes mértékben kizárja. A Játékos által szolgáltatott valótlan, hiányos, megtévesztő, illetve téves adatokból származó esetleges károkért vagy jogvitákért a Szervezőt, valamint Lebonyolítót semminemű felelősség nem terheli.

A részvételi szabályok bárminemű megsértése – akár a nyeremény átvételét követően is – a Játékból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után. A Játékszabály megszegésével a Szervezőnek okozott kárért a Játékos teljes körű felelősséget vállal. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen (pl. számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Játékból.

Ha a Játékos a regisztrációja vagy a Pályázat beküldése közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Szervező és Lebonyolító kizárják a felelősségüket a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.

A Szervező és a Lebonyolító kizárják a felelősségüket minden, a Weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező és Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal, illetve mindennemű kártérítési igényt kizár a Pályázat beküldésével kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai hibákért (hardware- vagy software-hibák, lassú számítógép vagy internetkapcsolat/elérhetőség, internet szolgáltatók hibája, szerver-, vagy szolgáltatói hiba, az internetes oldal bármely okból történő részbeni vagy teljes elérhetetlensége, hálózati túlterheltség, engedély nélküli emberi vagy nem emberi beavatkozás a Játékba, így különösen, de nem kizárólagosan jogosulatlan hamisítás, számítógép-kalózkodás, lopás, vírus) továbbá kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt a Játék során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés/szállítás során (pl. a nyertes blokk/nyugta beküldésekor) keletkezett károkért és esetleges megsemmisülésért a Szervezők nem vállalnak felelősséget.

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a Weboldalon és www.hasbro.hu oldalon értesülhetnek.

Budapest, 2018. március 15.

 

Hasbro Magyarország Kft.

Szervező